Buey de mar relleno

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Buey de mar de 1 kg(aproximadamente)
  • El zumo de 1/2 limón
  • 1/4 de copita de jerez seco
  • Unas gotas de tabasco
  • 2 huevos duros
  • Sal, pimienta

4 racions

Elaboració

En una cacerola con agua hirviendo cocer el buey de mar durante 5 minutos.Dejar enfriar y separar el caparazón
Mezclar en un bol la carne oscura del interior del caparazón con el jerez, tabasco sal y pimienta
Picar los huevos duros, separando la clara de la yema
Quitar toda la carne blanca de las pinzas con la ayuda de una brocheta
Sazonar a gusto con el zumo de limón, sal y pimienta
Disponer todos los ingredientes por separado dentro del caparazón limpio, formando tiras de colores
servir acompañado con salsa rosa o salsa tártara

50min

Notes

Ahora que vienen fiestas de Navidad es un plato que queda bastante bién y es facil


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

976 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: