Cargols bullits amb salsa vinagreta i/o allioli

Ingredients

  • 1 ¾ kg de cargols bovers
  • Un ramat d’herbes: orenga, llorer, farigola,…
  • 3 dl d’oli
  • 1 dl de vinagre
  • Pebre negre
  • Sal
  • Allioli comprat casolà (opcional)

4 racions

Elaboració

Rentem els cargols. Els escorrem i els rentem novament. En una olla els posem a bullir amb aigua neta, sal i el manat d’herbes durant uns 30 minuts . Passat aquest temps els escorrem.
Per elaborar la vinagreta posem oli en un bol juntament amb la sal, el pebre i una mica de mostassa. Amb una vareta de batre ho remenem sense deixar d’afegir a poc a poc el vinagre, fins a aconseguir una salsa lligada i espessa. Corregim de sal i pebre, si cal.
Servim els cargols amb aquesta vinagreta en un got petit i pels que no vulguin vinagreta també hi posem allioli comprat i posat en un petit morter per decorar.

40min


Recepta de cuina de Cargols bullits amb salsa vinagreta i/o allioli
Cargols bullits.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Cargols bullits amb salsa vinagreta i/o allioli
Vinagreta i allioli pels cargols bullits.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: