Suprema de lluç amb formatge cremós d'avellanes

Ingredients

  • 1 kg de lloms de lluç nets
  • 250 g de formatge cremós
  • 8 talls de bacó fumat
  • 200 g d'avellanes torrades
  • Verduretes de temporada al gust
  • Oli, sal, i pebre

4 racions

Elaboració

El cremós d'avellana:
Mitjançant un molinet o morter picarem l'avellana i la reservarem per després mesclar-ho amb el formatge cremós (Cremette o Mascarpone).
Picarem a mà el bacó i procedirem a unir aquests tres ingredients.

La suprema de lluç:

Racionarem el lluç procurant deixar-lo lliure d'espines i l'untarem amb la barreja de formatge i avellana.
El posarem en comte damunt d'un paper d'alumini lleugerament fregat amb oli i el tancarem de manera que formi una papillota, vigilant que quedi el més hermètica possible.
Les verdures són opcionals, però sempre ens aporten frescor i color al plat. En el cas de verdures tendres com bajoca, carabassó o espàrrecs de marge es poden coure dins la papillota junt amb el lluç.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Quina pinta més bona té aquest plat.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: