Suprema de lluç amb formatge cremós d'avellanes
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 1 kg de lloms de lluç nets
- 250 g de formatge cremós
- 8 talls de bacó fumat
- 200 g d'avellanes torrades
- Verduretes de temporada al gust
- Oli, sal, i pebre
4 racions
Elaboració
El cremós d'avellana:
Mitjançant un molinet o morter picarem l'avellana i la reservarem per després mesclar-ho amb el formatge cremós (Cremette o Mascarpone).
Picarem a mà el bacó i procedirem a unir aquests tres ingredients.
La suprema de lluç:
Racionarem el lluç procurant deixar-lo lliure d'espines i l'untarem amb la barreja de formatge i avellana.
El posarem en comte damunt d'un paper d'alumini lleugerament fregat amb oli i el tancarem de manera que formi una papillota, vigilant que quedi el més hermètica possible.
Les verdures són opcionals, però sempre ens aporten frescor i color al plat. En el cas de verdures tendres com bajoca, carabassó o espàrrecs de marge es poden coure dins la papillota junt amb el lluç.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.