Còctel de Xerés

Ingredients

  • 2/3 de xerés sec olorós
  • 1/3 de vermut blanc
  • 4 cops de campari
  • 2 cops de curaçao vermell
  • 2 o 3 glaçons de gel

1 racions

Utensilis

Coctelera

Elaboració

En coctelera o vas mesclador, agitar els ingredients i servir en copa de còctel, amb una cirereta, esprement una mica d'escorça de taronja per la superfície

10min

Notes

Son les( quantitats per copa)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: