Llom de porc rostit al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Tros de llom de porc duns 800 - 900 g
  • 3 Cebes petites de Figueres
  • Oli d'oliva
  • 3 Alls
  • Una mica de farigola mòlta (pot ser romaní, alfàbrega,...)
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Posem a la batedora els alls, la farigola i una mica d'oli.
Ho triturem.
Agafem la peça de llom i amb la "picada" feta el pintem.
Salpebrem el llom untat.
Pelem i tallem a grills fins les cebes.
Preescalfem el forn a 180º.
Posem la ceba juntament amb el llom en una safata de forn.
Hi tirem una mica d' oli .
Ho posem al forn a 180º durant uns 50 minuts.
De tant en tant, si cal, hi afegim una mica d'aigua.
Posem uns tres talls de llom per persona i els reguem
amb el suc que han deixat la ceba i el propi llom.
L'acompanyem amb patates fregides que hem fet (opcional).
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Llom de porc rostit al forn
Llom de porc rostit al forn.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

18144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: