Coc ràpid
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de farina
- 350 grans de sucre
- 1 sobre i 1/2 de llevat químic
- 5 ous
- 1 tassa de llet
- 1 tassa d’oli
- 1 pell de llimona ratllada (opcional)
Elaboració
Preescalfa el forn a 190º.
En un bol bat els ous i el sucre fins que canviïn de color, afegeix l’oli i la llet i bat fins que estigui tot integrat.
Tamisa la farina amb el llavat, afegeix-ho a la barreja anterior i remenar-ho molt bé.
Folra un motllo amb paper de forn, i posa a coure 45 minuts (punxa-ho amb una broqueta i quan surti neta ja estarà cuit)
Deixa-ho refredar, desemmotlla i ja es pot servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.