Llagostins al Xerès

Categoria:

Ingredients

  • 3/4 kg de llagostins
  • 1 got de vi de xerès
  • 1/2 litre de crema de llet
  • 75 g de mantega
  • Sal i pebre

Elaboració

Netejar i pelar les cues dels llagostins, deixant-los la punta de la cua.
Posar la mantega en una cassola i fregir -hi els llagostins molt poc temps.
Afegir el xerès i deixar-lo bullir fins que els llagostins estiguin fets.
Separar els llagostins i afegir la crema de llet a la cassola, salpebrar i deixar bullir fins que la salsa s’espessi.
Posar els llagostins en una plata calenta i cobrir amb la salsa.

Notes

Podeu afegir-hi una mica de safrà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

687 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: