Mandonguilles amb salsa de tomàquet
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 g de carn picada de porc
- 200 g de carn picada de vedella
- 1 pot de tomàquet triturat casolà
- 1 pot de pèssols
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 1 ou
- Una mica de sal i de pebre negre
- Julivert
- Pa ratllat
- Farina
- Brou casolà
4 racions
Elaboració
En un bol barregem molt bé les carns picades. Aquesta barreja la fem amb una mica d'all i julivert ben picats. Ho salpebrem. Afegim a la barreja l’ou quasi sense batre amb una mica de pa ratllat.
Es van formant petites boletes que s’enfarinen formant les mandonguilles.
En una cassola amb oli, fregim les mandonguilles, les traiem i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba ben trinxada. Al cap d'uns 5 minuts, hi posem el tomàquet triturat, es cou tot uns 5 minuts, es sala lleugerament i s’hi posa una mica de brou. Deixem fer el xup-xup uns 10 minuts, 5 minuts abans hi tirem els pèssols, i ja podem servir el plat.
35min
Etiquetes: Carn Estofat Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7008 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.