Mandonguilles amb salsa de tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de carn picada de porc
  • 200 g de carn picada de vedella
  • 1 pot de tomàquet triturat casolà
  • 1 pot de pèssols
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 ou
  • Una mica de sal i de pebre negre
  • Julivert
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Brou casolà

4 racions

Elaboració

En un bol barregem molt bé les carns picades. Aquesta barreja la fem amb una mica d'all i julivert ben picats. Ho salpebrem. Afegim a la barreja l’ou quasi sense batre amb una mica de pa ratllat.
Es van formant petites boletes que s’enfarinen formant les mandonguilles.
En una cassola amb oli, fregim les mandonguilles, les traiem i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba ben trinxada. Al cap d'uns 5 minuts, hi posem el tomàquet triturat, es cou tot uns 5 minuts, es sala lleugerament i s’hi posa una mica de brou. Deixem fer el xup-xup uns 10 minuts, 5 minuts abans hi tirem els pèssols, i ja podem servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Mandonguilles amb salsa de tomàquet

Mandonguilles amb salsa de tomàquet.

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7610 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: