Sopa de ceba a la gallega
Una sopa de ceba i cabra de mar, que a Galicia anomenen "centollo".
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Galicia
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 cabra de mar mitjana
- 1 tall de cansalada entreverada
- 2 cullerades de mantega
- 2 cebes tendres
- 2 cullerades de formatge ratllat
- 1 got de brou
- Sal
Elaboració
Poseu una cassola amb aigua al foc i coeu la cabra amb una mica de sal.
Un cop cuita es treu de l'aigua, se separen les potes i es retira la tapa de la closca, reservant-la per utilitzar-la com a recipient un cop neta.
La carn de les potes i la closca es pica fina, i es barreja amb la ceba tendra i la cansalada molt picades.
Amb una mica de mantega es sofrefgeix la barreja anterior.
Es posa a la closca reservada, s'hi afegeix brou ben calent i s'empolvora amb el formatge ratllat.
Finalment es gratina al forn i se serveix de seguida, ben calent.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2861 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.