Llom de salmó enrotllat amb pernil salat i fulles d’alfàbega

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llom de salmó, sense pell, per persona
  • 2 tallades, fines de pernil salat per llom de salmó
  • Fulles d’alfàbega, al gust
  • Oli d’oliva
  • Sal

Elaboració

Fiquem les dos tallades de pernil, sobre una taula de fusta, a la llarga. Han d’estar preparades per poder enrotllar el salmó.
Fiquem el llom de salmó a sobre de les tallades, deixem uns 4 centímetres de marge, per poder començar a enrotllar el salmó.
A sobre del salmó fiquem les fulles d’alfàbega. I ho enrotllem.
Fiquem una paella al foc, amb un raig d’oli d’oliva.
Quan la paella estiga molt calenta, fiquem el salmó i el deixem coure. I ho retirem quan el saló sigui cuit i el pernil cruixent.

15min

Notes

Podem fer unes patates bullides per acompanyar el plat, amb la salsa que més ens agradi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

30 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: