Cargols al forn
Categoria:
Altres
Dificultat: Facil
Ingredients
- Un quilo de caragols-1botifarra de carn crua-2tomates-2cebes-Oli-Sal-Pebre-
4 racions
Utensilis
Una olla grosa , una paella i una llauna .
Elaboració
Rentem els caragols i els bullim una estona i els deixem reposar perquè perdin l'aigua. Mentrestant fem un sofregit amb ceba i tomata. A part coem la botifarra de carn crua desfeta. Després posem els caragols en una llauna ,els posem oli a sobre de tots i cadascun; i amb una cullereta,posem la meitat del sofregit a sobre dels caragols un per un. La resta del sofregit el barregem amb la botifarra desfeta ,i ho pressionem perquè entri a dintre dels caragols. Els coem al forn a 160 graus durant 45 minuts.
3h
Etiquetes: Cargols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5063 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.