Xai al forn amb vi rosat
Categoria:
Carns
Dificultat: Facil
Ingredients
- Xai a trossos Pot ser cuixa a trossos ,o si preferim espatlla-Vi rosat-Oli-Sal-Pebre-
2 racions
Utensilis
Una plata de forn i una collera grossa.
Elaboració
Primer de tot salpebrem el xai. Preparem una plata de forn amb una mica de vi rosat i oli al fons i posem a sobre el xai; reguem amb una mica de vi rosat i posem al forn. Deixem coure a poc a poc i si cal durant la cocció vigilem que no es sequi massa; i de tant en tant anem mullant el xai amb el suc que queda a la plata. Estarà llest quan veiem el xai ros i cuit.
45min
Notes
No disposo de foto d'aquesta recepte, de moment.
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1408 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.