Xai al forn amb vi rosat

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Xai a trossos Pot ser cuixa a trossos ,o si preferim espatlla-Vi rosat-Oli-Sal-Pebre-
  •  

2 racions

Utensilis

Una plata de forn i una collera grossa.

Elaboració

Primer de tot salpebrem el xai. Preparem una plata de forn amb una mica de vi rosat i oli al fons i posem a sobre el xai; reguem amb una mica de vi rosat i posem al forn. Deixem coure a poc a poc i si cal durant la cocció vigilem que no es sequi massa; i de tant en tant anem mullant el xai amb el suc que queda a la plata. Estarà llest quan veiem el xai ros i cuit.

45min

Notes

No disposo de foto d'aquesta recepte, de moment.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: