Arros amb bolets de tardor
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oli d'oliva
- 150 gs de rovellons
- 150 gs de girgoles
- 150 gs de llanega blanca
- 1 ceba
- 2 alls pelats
- 1 pebrot verd
- 1/4 de pebrot vermell
- 400 gr de arros
- Sal
4 racions
Elaboració
Renteu els bolets per separat. Talleu-los a talls petits. Escalfeu un
parell de litres d'aigua. Quan arrenqui el bull, escaldeu-hi tots els
bolets. Reserveu el brou resultant.
A part, sofregiu en una cassola(si pot ser de terrisa)la ceba trinxada
amb un raig d'oli d'olva, incorporeu-hi els bolets i deixeu-ho coure
un parell de minuts.
A mitja cocció, poseu-hi els alls laminats i els pebrots tallats a daus
petits.
Quan estigui tot aquest sofregit ben confitat i els bolets hagin deixat
anar suc, tirem l'arros i remeneu bé. Aneu afegint-hi el brou del bolets
i ho deixeu coure 8 minuts a foc fort. Tot seguit, ho salem i ho fem
coure uns minuts mes a foc baix fins que l'arros estigui a punt
a de queda un poc sucós
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6511 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.