Besuc de la piga al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de besucs de la piga-Unes patates- Un parell de carrotes-Un parell de cebes-Un parell de tomates-oli d'oliva-sal-llimona-vi blanc-
  •  

2 racions

Utensilis

Una plata de forn,una escorredora i un ganivet de cuina.

Elaboració

Preparem una plata de forn, i posem un llit de patates a rodelles, carrota a trossets, ceba a trossos i tomata per la meitat .A sobre i posem el besuc amb un parells de talls a la part de sobre i un tall de llimona a cada tall. Ho salem tot per sobre ; ho reguem amb vi blanc i també amb oli d'oliva. Calentegem el forn i un cop calent hi posem la plata amb tota la preparació. De tant en tant anirem tirant suc per sobre la cocció amb una cullera. Deixarem coure fins que el peix sigui daurat i la verdura tova.                                                                                               

1h

Notes

El besuc de la piga es molt típic per nadal. Es típic cuinar abans una mica la verdura , ja que necessitat mes temps que el peix per coure. Jo no ho faig mai, explicaré per que. Si disposeu de un peix ben fresc, tret de la barca a casa, i de palangre , el peix te la carnadura prou dura per aguantar tota la cocció fins que la verdura es tova.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Consol BC diu:
Hola Jordi: estic fen proves. La cuina és una de les meves tortures, es la rutina de cada dia, per aquest motiu la tinc una mica avorrida. A amb les teves recept crec que m'hi tornaré a enganxar.
Fins aviat Consol
Jordi Bosch Negre diu:
Ho celebro que t´animis a tornari, jo de fet només ho faig per hobbye quan tinc temps. Fins aviat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: