Gambes al forn amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 12 gambes
- All i julivert
- Sal i pebre
- Un got de conyac
- Oli
2 racions
Elaboració
Escalfem el forn a 200º.
En una safata de Pyrex (ó apta pel forn), posem les gambes amb sal i pebre, all i julivert picat, un raig d'oli i el gotet de conyac.
Les posem al forn 15 minuts i servim al moment.
El conyac, juntament amb l'all i el julivert i el suc que deixen anar les gambes, fan una salseta molt bona.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
18631 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.