Arròs amb espinacs i cargols
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ceba
- Pebrot verd,
- Pebrot vermell,
- 5 alls tendres,
- Tomàquet fresc o de pot al natural
- Pèsols congelats (dels petits),
- Menat d'espinacs,
- 5 carxofes,
- 3 o 4 salsitxes de porc
- 20 cargols (poden ser congelats)
- Arròs bomba
- Sal,
- Pebre,
- Aigua bullent.
4 racions
Elaboració
Bullir els cargols amb sal i una fulla de llorer durant uns 15'
Fer el sofregit amb la ceba, els pebrots, els alls tendres talladets i el tomàquet
Ara és el moment de les carxofes a trosets (a octaus queda be) i els pèsols
Quan estigui a mig fer afegir les salsitxes tallades a trosets
Al final incorporar els cargols perquè agafin be el gust dels sofregit
Afegir 4 meusres d'arròs rementat-ho be i afegir 9 mesures d'aigua bullent
Als 10' afegir els espinacs ben nets i tapar
Esperar fins que estigui cuit, vigilant que no es quedi sense aigua.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1827 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.