Mousse de papaia i taronja

Ingredients

  • 2 papaies
  • El suc de dues taronjes
  • 1 cullerada de sucre integral
  • 2 cullerades de gelatina neutra en pols
  • Mig got d'aigua
  • 1 iogurt natural cremos

Elaboració

Obriu les papaies, trieu-ne les llavors i buideu la polpa. Tritureu-la amb
la batedora junt amb el suc de taronja i el sucre.. Despres, feu bullir l'aigua
afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé fins que es dissolgui completament.
Uniu aquesta mescla al batut de papaia i taronja i finalment, incorporeu-hi el
iogurt. Barregeu-ho tot amb l'ajut d'una espatula i deixeu-ho un parell d'hores
a la nevera. Serviu-ho amb una cullera per a gelats i decoreu-ho amb una rodanxa
de papaia tallada per la mitat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: