Faves amb fideus
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de faves
- 100 gs de fideus
- 1 pastilla de brou de pollastre
- 50 gs de cansalada magra
- 1 vaset de vi blanc
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 1 ramet d'herbes variades
- Oli, sal, pebre
Elaboració
En una cassola de fang, ofega en oli la cansalada tallada a trossets, afegeix la ceba ratllada, fregeix uns minuts i afegeix els tomàquets també ratllats, les faves i les herbes.
Cou durant 10 minuts i afegeix el vi, quan s'hagi absorbit gairebe tot el liquit s'aboca la pastilla de brou dissolta
en 1/2 l d'aigua bullint i els fideus. Deixa-ho coure tot fins que la pasta estigui a punt. Retira el ramet d'herbes
i sazona amb pimienta i sal , si cal
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1514 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.