Canapé de poma i foie gras
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 poma vermella
- Foie gras
- Sucre
- Oli d'oliva
- Sal
- Pa de motlle
Elaboració
Rentar la poma amb la pell, tallar per la meitat i treure les llavors. Tallar a rodanxes i fregir-les en oli d'oliva
i una mica de sucre sobre daurar a baix o mitjá foc). Deixar refredar.
Tallar el foia en rodanxes.
Col-locar damunt d'una llesca de pa, una rodanxa de poma, i una rodanxa de foia i tirar una mica de sal per sobre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.