Peus de porc a la brasa

Ingredients

  • .2 meitats de peu de porc cuit per persona.
  • 4 grans d’all.
  • Oli d’oliva verge extra.
  • .1 Patata

1 racions

Elaboració

-Posar els peus de porc cuits al reixat de la barbacoa, sobre el reixat de la parrilla i deixar-los 3-4 minuts, donant-los la volta a mitja cocció, fins que agafin un color lleugerament daurat.
-En un got de batidora, posar l’oli i els alls, i turbinar-ho un parell o 3 cops, fins aconseguir la textura desitjada.
-Servir els peus ben calents i un cop al plat, remullar-los amb l’all i oli al gust. Es poden acompanyar amb patates al caliu.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: