Costella de porc al forn amb verdures

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Peça de costella de porc d’uns 2 Kg
  • 1 ceba mitjana
  • 2 porros
  • 2 pestanagues.
  • 1 cabece d’alls
  • 1 tomàquet
  • 2 o 3 branquetes de farigola
  • Un raig de xerès sec
  • Oli d’oliva, sal i pebre negre

4 racions

Elaboració

-En una safata de forn ben oliada s'hi posa la peça de carn, salada i empebrada.
-Es cou al màxim uns 10 minuts per cada banda, per tal que la costella quedi ben rossa pels dos costats. Es treu i es reserva.
-A la mateixa safata, s'hi van col•locant les verdures: la ceba i els porros, tallats a rodanxes, les pestanagues a tires i el tomàquet, a daus. S'empolsa tot plegat amb la farigola i es deixa al forn uns 20 minuts, fins que les verdures quedin pansides. S'hi aboca el xerès i es deixa uns minuts més.
-Tot seguit, s'hi incorpora la costella i es deixa fer fins que estigui ben tova. Uns 10 minuts més.

55min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: