Cors de carxofes gratinades al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tarro Cors de Carxofes ( consrerva natural )
  • 500 ml Llet
  • 150 g Pernil dolç
  • 60 g Formatge rallat
  • 25 g Mantega
  • 2 cullerades soperes d'Oli d'Oliva
  • 2 cullerades soperes Farina
  • 1 Llimona
  • Aigua i Sal

4 racions

Elaboració

-S'escorren els cors de carxofes, es parteixen per la meitat i es posen en una font del forn amb la part tallada a dalt.
-Es pica el pernil dolç i es col.loca en cadascuna de les meitats de les carxofes.
-Per fer la beixamel, es posa la mantega i l'oli a escalfar en una paella. Quan la mantega està liquida s'afegeix la farina. Es va remenant i s'afegeix la llet freda a poc a poc sense deixar de remenar. Es deixa coure durant uns 6 minuts.
-Salem la beixamel i l’aboquem al damunt de les carxofes.
-Empolvorem amb formatge ratllat i ho posem a gratinar al forn durant 15 o 20 minuts.
-Es poden servir en la mateixa font

35min


Recepta de cuina de Cors de carxofes gratinades al forn
Conserva de cors de carxofa.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Cors de carxofes gratinades al forn
Cors de carxofes gratinades al forn.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3344 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: