Cors de carxofes gratinades al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 tarro Cors de Carxofes ( consrerva natural )
- 500 ml Llet
- 150 g Pernil dolç
- 60 g Formatge rallat
- 25 g Mantega
- 2 cullerades soperes d'Oli d'Oliva
- 2 cullerades soperes Farina
- 1 Llimona
- Aigua i Sal
4 racions
Elaboració
-S'escorren els cors de carxofes, es parteixen per la meitat i es posen en una font del forn amb la part tallada a dalt.
-Es pica el pernil dolç i es col.loca en cadascuna de les meitats de les carxofes.
-Per fer la beixamel, es posa la mantega i l'oli a escalfar en una paella. Quan la mantega està liquida s'afegeix la farina. Es va remenant i s'afegeix la llet freda a poc a poc sense deixar de remenar. Es deixa coure durant uns 6 minuts.
-Salem la beixamel i l’aboquem al damunt de les carxofes.
-Empolvorem amb formatge ratllat i ho posem a gratinar al forn durant 15 o 20 minuts.
-Es poden servir en la mateixa font
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3344 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.