Cloïses amb salsa de vi blanc i mantega

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr de cloïsses
  • 2 escalunyes
  • 2 grans d'all
  • 1 got de vi blanc
  • 100 gr de mantega
  • Sal
  • Julivert
  • Pebre blanc

4 racions

Elaboració

Preparem el marisc net i escorregut.
Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una cassola amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents.
Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts .
Desprès apugem una mica el foc i afegim el marisc.
Tapem la cassola i deixem que s'obri el marisc, mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la cassola i colem la salsa que ha quedat.
En una altra cassola muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar.
Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: