Cloïses amb salsa de vi blanc i mantega
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de cloïsses
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 1 got de vi blanc
- 100 gr de mantega
- Sal
- Julivert
- Pebre blanc
4 racions
Elaboració
Preparem el marisc net i escorregut.
Tallem un gra d'all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una cassola amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents.
Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts .
Desprès apugem una mica el foc i afegim el marisc.
Tapem la cassola i deixem que s'obri el marisc, mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la cassola i colem la salsa que ha quedat.
En una altra cassola muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar.
Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.
45min
Etiquetes: Marinera Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5111 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.