Conill a la cassola amb cargols bovers
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Conill mitjà d’entre 900 g i 1,1 Kg
- 300 g de Cargols bovers bullits
- Brou de carn
- 2 Cebes
- 1 Pebrot vermell
- 2 Tomàquets
- 4 Alls
- 1 Got d'oli d’oliva
- 1 Got de vi blanc
- Farigola
- 2 Fulles de llorer
- Romaní
- Sal i pebre
Per a la picada:
- 2 Alls
- Julivert
- 50 g d'ametlles
- 50 g d'avellanes
- El fetge del conill
- 1 Galeta
3 racions
Utensilis
Morter.
Elaboració
Bullim els cargols, per això , els rentem , els posem en aigua tèbia amb les herbes i els alls, i quan ja hagin sortit, hi posem la sal.
Escalfem una mica d'oli en una cassola de fang, i enrossim els trossos de conill salpebrats. Uns 7 o 8 minuts màxim.
Després hi posem les cebes picades, el pebrot tallat ben menut, els alls sense pelar, les herbes i el fetge.
Quan tot això estigui cuit, traiem els alls i el fetge, i els reservem per a la picada. Uns 20 minuts.
Afegim els tomàquets al sofregit, ho deixem coure una mica, i quan estigui fet, hi tirem el conill a trossos. Uns 10 minuts.
Ho mullem amb el vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, hi posem els cargols, ho cobrim amb el brou i ho deixem coure durant 15 minuts.
Mentre, fem una picada amb els alls, el fetge sense nervis, les avellanes, dos alls crus, les ametlles, una galeta i una mica de julivert. L’aboquem a la cassola.
Deixem coure una mica més, uns 5 minuts , i ho rectifiquem de sal i pebre, si és necessari.
Ja es pot servir.
1h 5min
Etiquetes: Cargols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.