Popets i tonyina guisats amb xirles i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 350 g de popets frescos que a la peixateria ens netegen
- 350 g de tonyina fresca tallada a daus
- 1 Dotzena de xirles o rossellones
- 3 Patates mitjanes
- 2 Tomàquets madurs
- 2 Cebes
- Brou de peix
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Per començar fem el sofregit.
En una paella, hi posem oli amb les cebes picades amb ganivet.
El foc alt, perquè la ceba no perdi tota l’aigua i es dauri suficientment.
Quan la ceba està ben daurada, hi afegim els tomàquets
(escaldats i sense pell ni llavors) i una mica de sal.
Quan s’ha evaporat tota l’aigua dels tomàquets, el sofregit ja estarà llest.
El reservem.
Mentre, pelem i rentem les patates. Les tallem a daus i reservem.
A continuación, salpebrem els popets i els daus de tonyina.
Agafem una cassola de fang, hi tirem el sofregit, els popets,
els daus de tonyina, les patates a daus i el brou de peix.
Deixem coure a foc baix, uns 25 minuts. Hi posem les xirles, 2 minuts abans.
Ja es pot servir el plat.
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1157 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.