Fideus a la cassola amb sípia i costella de porc

Ingredients

  • 350 gr. de fideus
  • 8 trossos de costella de porc
  • 8 salsitxes petites
  • 1 sípia
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • 1 pebrot verd
  • 2 dents d'all
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1 branqueta de julivert
  • Brou de pollastre
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Picar les cebes i les dents d'all. Ratllar els tomàquets. Tallar el pebrot a dauets. Tallar les salsitxes a trocets. Picar el julivert.
Netejar la sípia i tallar a daus, trossejar també les potes.
Escalfar tres cullerades d'oli d'oliva en una cassola i fregir una mica la costella de porc i les salsitxes (uns 4 minuts). Retirar i al mateix oli fregir també la sípia (4 minuts més). Retirar i reservar.
Afegir la ceba picada a la cassola i sofregir uns 8 minuts. Incorporar la meitad de l'all picat, sofregir 1 minut més i afegir els dauets de pebrot verd. Coure 4 minuts i afegir el tomàquet ratllat. Salpebrar i coure a foc lent uns 12 minuts.
Afegir el vi blanc i pujar el foc perque redueixi durant uns minuts.
Afegir a la cassola els fideus, les salsitxes, la costella i la sípia. Abocar-hi brou de pollastre fins que quedi tot cobert i coure uns 10 minuts.
Preparar una picada amb l'all que ens queda i el julivert i afegir a la cassola quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció. Deixar reposar un parell de minuts abans de servir.

1h 20min

Per


Recepta de cuina de Fideus a la cassola amb sípia i costella de porc

Fideus a la cassola amb sípia i costella

Recepta de cuina de Fideus a la cassola amb sípia i costella de porc

Fideus a la cassola amb sipia i costella2

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: