Fideus a la cassola amb sípia i costella de porc
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 350 gr. de fideus
- 8 trossos de costella de porc
- 8 salsitxes petites
- 1 sípia
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- 1 pebrot verd
- 2 dents d'all
- 1 gotet de vi blanc
- 1 branqueta de julivert
- Brou de pollastre
- Oli d'oliva
- Pebre
- Sal
4 racions
Elaboració
Picar les cebes i les dents d'all. Ratllar els tomàquets. Tallar el pebrot a dauets. Tallar les salsitxes a trocets. Picar el julivert.
Netejar la sípia i tallar a daus, trossejar també les potes.
Escalfar tres cullerades d'oli d'oliva en una cassola i fregir una mica la costella de porc i les salsitxes (uns 4 minuts). Retirar i al mateix oli fregir també la sípia (4 minuts més). Retirar i reservar.
Afegir la ceba picada a la cassola i sofregir uns 8 minuts. Incorporar la meitad de l'all picat, sofregir 1 minut més i afegir els dauets de pebrot verd. Coure 4 minuts i afegir el tomàquet ratllat. Salpebrar i coure a foc lent uns 12 minuts.
Afegir el vi blanc i pujar el foc perque redueixi durant uns minuts.
Afegir a la cassola els fideus, les salsitxes, la costella i la sípia. Abocar-hi brou de pollastre fins que quedi tot cobert i coure uns 10 minuts.
Preparar una picada amb l'all que ens queda i el julivert i afegir a la cassola quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció. Deixar reposar un parell de minuts abans de servir.
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5091 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.