Lluç al forn amb làmines de carxofa, porro i tomàquet natural
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Supremes de lluç
- 1 Carxofa
- 1 Porro
- 3 Tomàquets madurs
- Sal
- Pebre blanc mòlt
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Rentem i assequem les supremes de lluç, les salpebrem i reservem.
Traiem les fulles menys tendres de la carxofa i la tallem a làmines. En una paella amb una mica d’oli, les saltem amb una mica de sal i ho reservem. Fem el mateix amb el porro però el tallem que quedi com a fils.
Ratllem els tomàquets, traiem les llavors i els reservem.
Posem oli en una safata per anar al forn i col.loquem de base el tomàquet ratllat i sobre les supremes de lluç amb la pell a sota. Posem la safata al forn, que ja l’hem preescalfat a 180 graus, quan porta un 8 minuts de cocció, hi afagim la carxofa i el porro que haviem reservat . Deixem coure uns 2 minuts més.
Ja es pot servir. En un plat, posem de base els tomàquet ratllat, a sobre el lluç , al costat les làmines de carxofa i sobre el lluç el porro filat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3762 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.