Peus de porc guisats amb llenegues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 Peus de porc bullits i tallats per la meitat
  • 1 Ceba
  • 2 Tomàquets
  • 1 Litre de brou de carn
  • 50 ml de vi ranci
  • 300 g de llenegues
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola amb un raig d’oli, sofregim la ceba a foc lent fins que quedi ben rossa, després hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure tot junt, uns 20 minuts. Hi posem el vi ranci i deixem que s’evapori l’alcohol. Un cop tenim el sofregit fet, hi posem els peus i el brou sense cobrir-los del tot. Ho deixem coure tapat a foc baix uns 40 minuts. Hi posem les llenegues que ja les hem saltejat , ho rectifiquem de sal i ho deixem coure 10 minuts més. Ho deixem reposar i ja es pot servir el plat.

1h 20min


Recepta de cuina de Peus de porc guisats amb llenegues
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: