Peus de porc guisats amb llenegues
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Peus de porc bullits i tallats per la meitat
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- 1 Litre de brou de carn
- 50 ml de vi ranci
- 300 g de llenegues
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
En una cassola amb un raig d’oli, sofregim la ceba a foc lent fins que quedi ben rossa, després hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure tot junt, uns 20 minuts. Hi posem el vi ranci i deixem que s’evapori l’alcohol. Un cop tenim el sofregit fet, hi posem els peus i el brou sense cobrir-los del tot. Ho deixem coure tapat a foc baix uns 40 minuts. Hi posem les llenegues que ja les hem saltejat , ho rectifiquem de sal i ho deixem coure 10 minuts més. Ho deixem reposar i ja es pot servir el plat.
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4371 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.