Escórpora al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Escórpora de més o menys 1 Kg (el peixater/a ens prepara l’escórpora, traieu-ne les tripes, les escates i les espines exteriors, que són perilloses)
  • Uns quants escamarlans i gambes
  • 250 g de Patates
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Pelem les patates i les cebes. Les tallem a rodanxes i partim els tomàquets pel mig. Fem un coixí a la safata d’anar al forn. Fem un tall al mig de l’escórpora, i la col.loquem a la safata . Ho ruixem amb oli d’ oliva i hi posem una mica de sal. Ho posem al forn prèviament escalfat a uns 180º, uns 25 minuts. 10 minuts abans hi posem els escamarlans i les gambes. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Escórpora al forn
L'escórpora acabada de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: