Escórpora al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Escórpora de més o menys 1 Kg (el peixater/a ens prepara l’escórpora, traieu-ne les tripes, les escates i les espines exteriors, que són perilloses)
- Uns quants escamarlans i gambes
- 250 g de Patates
- 2 Cebes
- 2 Tomàquets
- Oli d’oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Pelem les patates i les cebes. Les tallem a rodanxes i partim els tomàquets pel mig. Fem un coixí a la safata d’anar al forn. Fem un tall al mig de l’escórpora, i la col.loquem a la safata . Ho ruixem amb oli d’ oliva i hi posem una mica de sal. Ho posem al forn prèviament escalfat a uns 180º, uns 25 minuts. 10 minuts abans hi posem els escamarlans i les gambes. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.