Licor taronja café

Ingredients

  • Per a 1 litre de licor
  • 1 litre d'aiguardent blanc
  • 44 grans de café superior
  • 44 terrossos de sucre aproximadament
  • 1 beina de vainilla
  • 1 taronja
  • 1 clau d'especia

Utensilis

1 atuell de vidre

Elaboració

Rentar i assecar la taronja punxar-la amb una agulla de fer punt; mechar el clau d'especia en aquesta taronja i posar-la en un atuell de vidre.
Afegir els 44 terrossos de sucre i els 44 grans de café. Rajar la beina de vainilla en tota la longitut i posar-la també al vas.
Abocar l'aiguardent en aquets elements i deixar macerar 44 dies remenant de tant en tant la preparació.
Acabat aquest periode de maceració filtrar el licor i embotellar

15min

Notes

Maceració 44 dies


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: