Galetes al rom
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gs de farina
- 250 gs de sucre en pols
- 3 ous
- 1 cullerada de rom
- 1 mica de sal
Elaboració
Escalfar el forn a temperatura forta
Trencar els ous en un bol, batre en escuma, afegir el sucre i el rom.
Quan el sucre estigui fos, afegir a poc a poc la farina i la sal, batre fins a aconseguir que la pasta quedi completament homogènia.
Untar amb cura amb mantega la planxa per al forn, tirar a sobre la pasta a piles ben espaiats, per mitjà d'una mànega o una cullera.
posar la planxa dins el forn i coure uns 5 minuts depenent del forn de cadascú
15min
Notes
Les galetes poden conservar-se molt temps en un envás que tanqui hermétic
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1671 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.