Saltejat de pesolets a la jardinera

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de pèsols
  • 250 gr de salmó
  • 1/2 ceba
  • Una mica de vi blanc
  • Mantega
  • Oli

2 racions

Elaboració

Picolem la ceba ben petita i la sofregim amb oli.
Quan estigui a mig enrossir la ceba hi afegim el salmó talladet a daus petits, i una culleradeta de mantega.
Quan estigui el salmó amb crosteta afegim els pèsols.
S'hi posa una mica de vi blanc perquè agafi un toc d'aroma; es va fent al xup xup i ja ho tenim llest.

5min


Recepta de cuina de Saltejat de pesolets a la jardinera

Plat de pesols

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Uf. Salmó als pèsols?
Josuè O'Donell diu:
Prova-ho Moisés, i ja em diràs el què.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: