Goulash cuit en olla a pressió
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gs de bou tallat a daus grans
- 300 gs de pit de porc
- 500 gs de patates,
- 2 culleradetes de paprika
- 3 cebes 1 gra d'all
- 4 cullerades de crema de llet fresca
- 50 gs de margarina
- 1 cullerada d'oli
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Escalfar l'oli i la margarina en una olla a pressió, posar a sofregir el pit de porc i el bou tallats a daus gruixuts d'uns 4 centímetres de costat.
Peleu les cebes i tallar-les molt fines, pelar el gra d'all, afegir-lo, així com el paprika, salpebrar i barrejar-ho tot, afegir dos o tres gots d'aigua; tancar l'olla a pressió i deixar coure durant 50 minuts aproximadament.
Posar a escalfar una font de servir així com un bol per amanides
Peleu les patates, tallar-les a trossos obrir l'olla a pressió i col·locar-les sobre de la carn, tornar a tancar l'olla i deixar coure encara 10 minuts.
Treure les patates, posar-les en un bol per amanides; col·locar el goulash a la font en el moment de servir afegir-hi la crema de llet fresca i barrejar, servir molt calent
1h
Notes
Aquest plat es pot servir també amb un arros en lloc de patates.
La preparació son 30 minuts, més 60 de cocció
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.