Calamarcets amb la seva tinta
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de calamarcets
- 3 pebrots verds
- 2 cebes
- 3 grans de all
- 2 tomàquets madurs
- 1 got de vi negre
- Mig got de oli de oliva
- 1 pols de sal
4 racions
Elaboració
Comencem per rentar els calamars , els traiem el escut de plàstic i sobretot en reservem la bossa de tinta, i els deixem a escorrer
Mentrestant posem una cassoleta al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i afegim els pebrots verds, la ceba, els grans de all i els tomàquets, tot ben picat
En el moment que veiem tot això ben tou i sofregit i afegim el vi negre i un pols de sal i deixem coure cinc minuts
Fet això afegim la tinta dels calamars , donem unes voltes i ara passarem aquesta salsa per un colador i posar en una altra cassola ,o si retirem be tot el contingut de la cassola, jo sempre faig servir la mateixa on he cuinat el sofregit,és millor
Un cop fet això i tinguem la cassola amb la salsa que ens ha quedat a passar per el colador, afegim els calamarcets a la cassola i donem uns minuts mes de cocció fins que veiem que la salsa be una mica espessa.
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.