Cuixes de pollastre amb cervesa

Ingredients

  • Una dotzena de cuixes de pollastre-Mig litre de cervesa-Tres cebes-Tres tomates-Oli-Pebre –Sal-
  • Per la picada: Ametlles torrades-All-Julivert-Suc de la cocció-Un fetge petit fregit-

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrisa , un morter i una plata per servir.

Elaboració

Salpebrem les cuixes i les fregim amb oli . Després fem un sofregit en una cassola de fang , amb ceba i tomata. Un cop ben confitat el sofregit , afegim el pollastre i la cervesa i deixem coure lentament fins que el pollastre sigui ben cuit i la cervesa gairebé evaporada. Si cal afegirem durant la cocció una mica ad'aigua. Una mica abans d'acabar la cocció , afegirem una picada ; i deixarem fer un xup xup final.

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Jodi he probado tu receta y me ha gustado mucho además es muy facil, la repetiré
Jordi Bosch Negre diu:
Me alegro, es facil i sale muy buena.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: