Cuixes de pollastre amb cervesa
Categoria:
Carns
Dificultat: Facil
Ingredients
- Una dotzena de cuixes de pollastre-Mig litre de cervesa-Tres cebes-Tres tomates-Oli-Pebre –Sal-
- Per la picada: Ametlles torrades-All-Julivert-Suc de la cocció-Un fetge petit fregit-
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrisa , un morter i una plata per servir.
Elaboració
Salpebrem les cuixes i les fregim amb oli . Després fem un sofregit en una cassola de fang , amb ceba i tomata. Un cop ben confitat el sofregit , afegim el pollastre i la cervesa i deixem coure lentament fins que el pollastre sigui ben cuit i la cervesa gairebé evaporada. Si cal afegirem durant la cocció una mica ad'aigua. Una mica abans d'acabar la cocció , afegirem una picada ; i deixarem fer un xup xup final.
2h
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4351 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.