Sopa de rap
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g cap de rap
- 500g de rap (pot ser cua)
- 1 ceba
- 250 g de tomàquets madurs
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 gra d'all
- Sal
- Pebre molt
- Picada
- 1 gra d'all
- 25g d'ametlles torrades
- Safrá
4 racions
Elaboració
Es poleixen el cap del rap i el rap. Es pela la ceba i els alls
la ceba i un del alls es tallen a lámines fines. Es talla el tomàquet a daus
es pelen les ametlles.
En una cassola es fa un sofregit amb l'oli, la ceba i l'all. Quan es comencen
a daurar, s'hi afegeix el tomàquet i es deixa coure uns minuts. Tot seguit
ja s'hi poden afegir el cap de rap i el rap tallat a trossos i uns dos litres
d'aigua, i es condimenta amb sal i pebre mòlt. Es fa coure 45 minuts aproximadament
Llavors es cola la sopa i es reserva la carn del peix
En un morter s'hi fa una picada amb l'all, les ametlles i el zafrà. Quan estigui tot
fet una pasta, es desfà amb una mica de sopa. Es posa la picada a la sopa i es deixa
que torni arrenca el bull
1h 10min
Notes
La sopa es pot servir amb pa fregit o torrat i la carn del rap
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1532 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.