Lasanya d'escalivada i alls tendres
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Típica de: Espanya → Delta de l'ebre
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 plaques de lasanya
- 1/2 kg d'albergínies
- 1/2 kg de pebrots vermells
- 1 ceba
- 2 tomates madures
- 1 manat d'alls tendres
- 40 gr de formatge rallat
- Sal
- Pebre
Per a la salsa beixamel:
- 1/2 l de llet
- 25 gr de farina
- Sal pebre
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta amb aigua i sal. Escorrem les plaques de lasanya i les remullem amb aigua freda.
A continuació escalivem els pebrots i les albergínies directament al foc, damunt d'una graella, quan estiguin llestos els emboliquem amb paper de cuina i els deixem reposar. Posteriorment, els pelem i els netegem.
En una paella, saltem la ceba amb oli d'oliva fins que comenci a rossejar, llavors hi tirem la tomata pelada i trossejada, ho deixem coure 10 minuts i hi incorporem els pebrots i les albergínies picats ben fins, i també els alls tendres, que prèviament haurem saltat en una paella a part.
Col·loquem en una safata de forn unes cullerades de beixamel i alternem les plaques de lasanya amb el sofregit de manera que acabem amb una capa de pasta. Finalment ho cobrim amb la beixamel, hi espolsem el formatge rallat per sobre i ho gratinem al forn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.