Coca de nous
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 got de llet tebia
- 1/2 got d'oli d'oliva
- 35 grs de llevat (de la panaderia)
- 1 got de sucre
- Sal
- 1/2 kg de farina (aproximadament)
- Matafaluga
- Nous (un grapadet)
- 1/2 gotet d'anis
Elaboració
Desfer el llevat amb la llet tebia, barrejar i'oli amb la llet
afegir un got de sucre, un polsim de sal i uns 20 gs de
matafaluga, Incorporar la farina poc a poc fins
aconseguir una massa que no s'apegue a les mans. Treballar
be la massa. Fer una bola, untar-la amb oli i deixar-la reposar
durant 45 minuts
Estendre la massa en una llauna, posar un rajoli d'oli pel damunt
Afegir una capa generosa de sucre pel damunt,a part de la que em
possat a la mes-cla repartir les nous uns 150 gs pelades
per tota la coca. Per acabar, tirar una mica d'anis pel damunt i
coure al forn a 160º durant 25 minuts
Notes
He revisat la recepta per a que se-entengui millor
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.