Coca de nous

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 got de llet tebia
  • 1/2 got d'oli d'oliva
  • 35 grs de llevat (de la panaderia)
  • 1 got de sucre
  • Sal
  • 1/2 kg de farina (aproximadament)
  • Matafaluga
  • Nous (un grapadet)
  • 1/2 gotet d'anis

Elaboració

Desfer el llevat amb la llet tebia, barrejar i'oli amb la llet
afegir un got de sucre, un polsim de sal i uns 20 gs de
matafaluga, Incorporar la farina poc a poc fins
aconseguir una massa que no s'apegue a les mans. Treballar
be la massa. Fer una bola, untar-la amb oli i deixar-la reposar
durant 45 minuts
Estendre la massa en una llauna, posar un rajoli d'oli pel damunt
Afegir una capa generosa de sucre pel damunt,a part de la que em
possat a la mes-cla repartir les nous uns 150 gs pelades
per tota la coca. Per acabar, tirar una mica d'anis pel damunt i
coure al forn a 160º durant 25 minuts

Notes

He revisat la recepta per a que se-entengui millor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: