Olives verdes trencades
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Olives verdes
- Una mica de frigola
- Aigua
- Sal
Elaboració
Trenqueu les olives xafant-les amb un cop i poseu-les en aigua tres dies
seguits, canvian l'aigua cada dia. El tercer dia, les escorreu i les fiqueu
dins d'un pot de vidre.
A part, en un altre recipient, hi poseu aigua amb un bon grapat de sal.
Per saber si ya teniu l'aigua prou salada fiqueu dins un ou fresc, si es
queda dalt surant vol dir que ja teniu l'aigua prou salada. Si no puja i
es queda a baix, hi afegiu més quantitat de sal.
Tot seguit aboqueu l'aigua junt amb la frigola dins del pot on teniu les
olives trencades, l'aigua ha de cobrir les olives.
Tanqueu-los ben fort i ja teniu preparades les olives
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5425 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.