Pop a la vinagreta
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de pop
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 20 ml de vinagre
- 60 ml d'oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Coeu el pop i trossejal. Talla la ceba tendra, el pebrot vermell i el pebrot verd
(picat a dauets petits). Barrega les hortalisses amb el vinagre, l'oli d'oliva i
la sal,i bate-ho bé amb una forquilla fins a formar una vinagreta homogenea.
Enfila els trossos de pop en una broqueta i amaneixols amb la vinagreta
Notes
Serveix-lo a temperatura ambient o una mica fred
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.