Cua de bou estofada
Categoria:
Carns
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de rabo de bou trossegat
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 4 alls
- 2 tomáquets
- 1 copa de vi blanc
- Brou de verdures o pollastre
- 1 polset de pebre dolç
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració
Primer marcarem la cua en una cassola amb una mica d'oli d'oliva fins que quedi ben daurat, després afegirem les verdures trossejades i les sofregirem durant uns 5 minunts més, afegirem el vi i ho deixarem reduir durant uns minuts.
Afegirem el brou i ho deixarem bullir durant almenys una hora fins que s'acabi reduint el brou i ens quedi una salsa més homogènia.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5321 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.