Coc de taronja
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 2 gotets de suc de taronja
- 1'5 gotet d'oli de girasol
- 4 gotets de sucre
- 6 gotets de farina
- 1 sobre de llevadura en pols
- Taronja ratllada
Elaboració
Separar les clares dels rovells. Batre els rovells amb el sucre, fins
aconseguir una massa esponjosa. Incorporar la pell de la taroja ratllada
l'oli, i el suc de la taronja. Per últim afegir la farina amb la llevadura
(sempre passant-la abans per un sedás) A l'ultim moment, incorporar les
clares muntades a punt de neu i mesclar-ho tot amb molt de conte.
Forrar una safata amb paper de barba i posar la mezcla. Introduir al forn
previament escalfat i coure a 150/160 º depenent del forn entre 35 i 40
minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3069 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.