Coc de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous
  • 2 gotets de suc de taronja
  • 1'5 gotet d'oli de girasol
  • 4 gotets de sucre
  • 6 gotets de farina
  • 1 sobre de llevadura en pols
  • Taronja ratllada

Elaboració

Separar les clares dels rovells. Batre els rovells amb el sucre, fins
aconseguir una massa esponjosa. Incorporar la pell de la taroja ratllada
l'oli, i el suc de la taronja. Per últim afegir la farina amb la llevadura
(sempre passant-la abans per un sedás) A l'ultim moment, incorporar les
clares muntades a punt de neu i mesclar-ho tot amb molt de conte.
Forrar una safata amb paper de barba i posar la mezcla. Introduir al forn
previament escalfat i coure a 150/160 º depenent del forn entre 35 i 40
minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: