Coll Verd amb mongetes i botifarra crua
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un parell de trossos de coll verd(ànec de l'Empordà)- 300 grams de mongetes blanques-Una botifarra de carn crua- Un parell de cebes petites- Tres grans d'all- Un pols de sal- Un got de conyac- Aigua - Un raig d'oli d'oliva- Un pols de pebre negre molt-
2 racions
Utensilis
Una escorredora, un estri de fusta per remenar i una cassola de terrissa.
Elaboració
Primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament i escorregudes; cuites amb aigua i sal i ben escorregudes. En una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'ànec a talls i la botifarra partida per la meitat. Quan sigui daurat,hi posem la sal i pebre, les cebes , alls, i un bon got de conyac. Remenem be i afegim les mongetes. Salpebrem al nostre gust. Ho tapem i fem coure fins que sigui ben cuit tot.
2h
Etiquetes: Alt Empordà Coll Verd d.o Alt Empordà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1979 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.