Amanida de formatge i pa fregit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 enciam
- Tomaquets cherry
- 4 o 5 llesques de pa sense crosta
- 300 gs de formatge semi o de cabra
- 200 gs de pernil dolç
- 2 o 3 cullerades de julivert picat
- Oli
- Vinagre
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallem l'enciam en juliana i col-loqueulo, amb els tomaquets al plat
Talleu el pernil i el formatge a daus petits i col-loqueulos en el
plat de l'enciam i els tomaquets.
A continuacio talleu el pa, sense crosta, a trossets petits.
Despres daureu-lo en una paella amb l'oli calent.
Un cop daurat el pa, afegiu-lo a la resta de l'amanida i poseu-li l'oli
el vinagre, la sal i el julivert
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2563 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.