Orada amb pétals de patata i llimona
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 orada d'1/5 aprox
- 500g de patates petites
- 3 rodanxes de llimona
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 100ml de vi blanc
- 1 manat de cibulet
- 1 gra d'all
4 racions
Elaboració
Renta i escorre el cibulet i pica'l. Pela i pica l'all tan fi com sigui posssible
renta l'interior de l'orada, eixugala amb paper absorbent i sala-la per dins i per
fora. Farceix-ne l'interior amb l'all i el cibulet. Pela i talla les patates a rodanxes
fines escalda-les 2 minuts en aigua amb sal i escorre-les. Escalfa el forn a 180º i
greixa el fons d'una de les plaques amb oli . Estén una part de les patates a la placa
i sala-les , coloca l'orada i cobreix-la amb pétals de patata lleugerament superposats
i sala-ho. Ruixa-ho amb el vi i la resta de l'oli, a continuació, deixa-ho al forn
15 minuts cobert amb paper d'alumini, i 15 minuts mes sense. Finalment, decora-ho amb
rodanxes de llimona i serveix-ho en una plata
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1394 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.