Remenat de verdures amb bolets
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 gr. de mongete tendre
- 100 gr. de pastanaga
- 100 g. de albergínia
- 300 grs de bolets variats ( ceps , rovellons , rossinyols , llenegues,…)
- Sal i pebre
- Alls tendres
- 3 ous
- Torradetes
2 racions
Elaboració
Posem les verdures tallades molt petites en una paella amb una mica d'oli i anem remenant.( 10 minuts ). Fem el mateix, en una altre paella, amb el bolets que saltejem amb els alls tendres tallats petits ( 10 minuts ).
Ho podem fer a l’hora i així el temps total són 10 minuts
Ho juntem tot en una de les paelles , les verdures i els bolets . Hi tirem dos ous i ho anem remanant fins que quedi tots lligat ( tipus remenat )
Ho servim amb unes torradetes
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3080 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.