Rap amb gambes i musclos
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Cua de rap d'uns 1200 G
- 1/4 de Kg de gambes
- 12 Musclos
- 1 Ceba grossa
- 1 Pot de tomàquets sencers
- 1 Gotet de vi blanc
Per la picada:
- 15 ametlles torrades
- 1 All
- Julivert
- Pebre vermell
4 racions
Elaboració
Fem els musclos al vapor i els reservem.
Posem oli dins una cassola i hi sofregim les gambes i les reservem.
Dins la mateixa cassola sofregim la ceba talladeta i quan ja comenci a tornar-se rossa, hi afegim el tomàquet tallat a daus, ho deixem coure a foc sua/baix i ho anem remenant fins aconseguir una mescla homogènia.
Quan el sofregit està llest, hi tirem el vi blanc i el deixem reduir
Fem la picada amb la batedora elèctrica amb les ametlles,l'all, el julivert i el pebre vermell
Si queda molt espès hi podem afegir miquetes d'aigua o de suc del sofregit o de vi
Salem els talls de rap i els posem dins la cassola del sofregit amb els musclos.
Ho tapem i ho deixem coure 5 minuts, passat aquest temps hi afegim la picada i ho deixem coure uns 3 minuts més, finalment hi posem les gambes i ho deixem coure 2 minuts més.
És important que el peix no és cogui massa. Es pot acompanyar amb musclos com en aquest cas.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.