Estabetx estil Bocairent

Ingredients

  • 750 gr aproximadament de Peix blau ( jo faig servir seitó o sardinetes)
  • 2 menats d'alls tendres
  • 1 ceba dolça
  • 1 pessic de pebre vermell dolç
  • 2 fulles de llorer
  • 3 claus d'espècia
  • 1 polsim de pebre negre
  • Farina
  • 1 gotet de bon vinagre de vi negre
  • 2,5 gotets d'aigua (jo la poso mineral)

4 racions

Elaboració

Passar el peix per la farina, fregir i reservar
Sofregir els alls i la ceba amb les espècies
Posar en una cassola de fang el peix alternant-lo amb el sofregit
Abocar el vinagre i l'aigua i escalfar fins que arrenqui el bull
Retirar del foc i deixar que s'adobi per servir-lo l'endemà

30min

Notes

Com que les carxofes m'encanten, a l'hivern en poso en el sofregit juntament amb els alls tendres i la ceba i quan no és el temps els alls els poso secs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria Rosa Xifré Lleal diu:
...m'agrada molt la teva recepta, demà mateix la faré!
Bruguers Sanou diu:
Gràcies, espero que t'agradi :)

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: