Turbot amb crema de formatge
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de turbot
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 cullerades de maizena
- 1'5 tasses de llet
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 25 gs de formatge parmesá ratllat
- 1/4 tassa de vi blanc
- Sal al gust
- Pebre blanc mólt al gust
4 racions
Elaboració
Netejar el turbot, treure la pell, posar-lo a una safata de forn, salpebrar
regar amb el vi i posar al forn a 200º durant 8 minuts. Picar la ceba i el porro i ofegar a foc suau. Agregar la meitat de la llet i quan vagi a bullir, incorporar la
maizena dissolta en la llet restant, el formatge, sal i pebre, moure sense parar
fins que espesseixi, passar per xinés. Treure el paper a la font del peix, cobrir amb la salsa, i ficar al forn de nou durant 8-10 minuts.
Se pot servir acompanyat amb alguna verdura al vapor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.