Turbot amb crema de formatge

Ingredients

  • 1 kg de turbot
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 cullerades de maizena
  • 1'5 tasses de llet
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 25 gs de formatge parmesá ratllat
  • 1/4 tassa de vi blanc
  • Sal al gust
  • Pebre blanc mólt al gust

4 racions

Elaboració

Netejar el turbot, treure la pell, posar-lo a una safata de forn, salpebrar
regar amb el vi i posar al forn a 200º durant 8 minuts. Picar la ceba i el porro i ofegar a foc suau. Agregar la meitat de la llet i quan vagi a bullir, incorporar la
maizena dissolta en la llet restant, el formatge, sal i pebre, moure sense parar
fins que espesseixi, passar per xinés. Treure el paper a la font del peix, cobrir amb la salsa, i ficar al forn de nou durant 8-10 minuts.
Se pot servir acompanyat amb alguna verdura al vapor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: