Botifarra amb seques
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 botifarres
- 600 gs de mongetes blanques cuites
- 2 grans d'all
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Julivert fresc picat
- Sal
- Pebre negre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli, sofregiu l'all picat fins que agafi color. Afegiu-hi les mongetes i el julivert i deixeu-ho
coure tot junt a foc lent. Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
Rostiu les botifarres en una graella. Un cop cuites, serviu-les senceres acompanyades de les mongetes.
Una altra manera de coure les botifarres és, després d'enrossir-les lleugerament en una paella amb una mica d'oli
cobrir-les fins a la mitat amb vi blanc i deixar-les coure fins que el vi s'hagi reduit
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1600 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.