Botifarra amb seques

Ingredients

  • 4 botifarres
  • 600 gs de mongetes blanques cuites
  • 2 grans d'all
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Julivert fresc picat
  • Sal
  • Pebre negre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli, sofregiu l'all picat fins que agafi color. Afegiu-hi les mongetes i el julivert i deixeu-ho
coure tot junt a foc lent. Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
Rostiu les botifarres en una graella. Un cop cuites, serviu-les senceres acompanyades de les mongetes.
Una altra manera de coure les botifarres és, després d'enrossir-les lleugerament en una paella amb una mica d'oli
cobrir-les fins a la mitat amb vi blanc i deixar-les coure fins que el vi s'hagi reduit

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: